Nezaradené

V nedeľu 2.6. 2019 vyvrcholila BBM Saturn Liga.

V nedeľu 2.6. 2019 vyvrcholila BBM Saturn Liga.

V nedeľu 2.6. 2019 vyvrcholila BBM Saturn Liga.

Finále sa odohralo ako aj cela liga v BBM Malacky. Okrem celkového víťaza ligy sme spoznali aj víťazov v ďalších troch kategóriách. Do finále sa prebojovali štyria hráči v každej kategórii. V kvalifikácii odohrali jednu hru na každej dráhe, súčet týchto štyroch hier určil nasadenie do KO súbojov. Víťaz kvalifikácie bol prvý finalista, druhého finalistu určili KO súboje, kde sa najprv stretli 3. so 4. po kvalifikácii. Víťaz postúpil do ďalšieho KO súboja s 2. po kvalifikácii. Víťaz tohto duelu bol druhým finalistom a stretol sa s víťazom kvalifikácie v súboji o titul.

Veľké finále odštartovali ženy. Kvalifikáciu vyhrala Zuzana Bezáková. V prvom KO súboji sa stretli Janka Walterová a Alenka Čelková. Janka vyhrala a postúpila do ďalšieho KO súboja. Alenka teda obsadila konečné 4. miesto. V druhom zápase sa Janke už toľko nedarilo a po prehre obsadila konečné 3.miesto. Do finále postúpila Simona Horváthová kde sa stretla so Zuzkou Bezákovou. Vo finále Zuzka nestačila na Simonu a obsadila tak konečné druhé miesto. Ženskú kategóriu ovládla Simona Horváthová.

V juniorskej kategórii kvalifikáciu vyhral Patrik Walter. V prvom KO na seba narazili Richard a Richard. Šťastnejším bol Richard Foltýnek ktorý postúpil do ďalšieho KO. Štvrté miesto tak zostalo pre Richadra Harbuta. Richard Foltýnek však do finále nepostúpil a po prehre so Simonou Horwáthovou sa musel uspokojiť s tretím miestom. Simona mala šancu na druhý titul, no Patrik bol proti a tak si odniesla „len“ druhe miesto. Víťazom juniorskej kategórie sa stal Patrik Walter.

Kvalifikáciu v seniorskej kategórii ovládol Jozef Orth. V prvom KO sa stretli Miloš Lalík a Zuzka Bezáková. Zuzka síce nevyhrala ale odniesla si už druhý pohár, tentokrát za štvrté miesto. V druhom KO sa pokúsil Miloša zastaviť Miroslav Janeček, čo sa mu však nepodarilo, a tak Miloš išiel do finále a Mirovi zostalo konečné tretie miesto. Miloš skončil na druhom mieste , keď vo finále nestačil na víťaza kvalifikácie Jožka Ortha, ktorý sa tak stal víťazom medzi seniormi.

Nakoniec sme spoznali celkového víťaza BBM Saturn Ligy pre rok 2018/19. Kvalifikáciu ovládol Ladislav Borek. Prvý KO duel znamenal stopku pre Vasiľa Bieloviča , ktorý nestačil na Borisa Slobodu, a odniesol si pohár za štvrté miesto. V druhom KO sa skončila aj púť Borisa, ktorý si po prehre s Jožkom Orthom odniesol pohár za tretie miesto. Víťazovi kvalifikácie finálová hra nevyšla a tak Laco obsadil konečné druhé miesto. Jožko Orth po výhre v seniorskej kategórii získal druhý pohár a stal sa celkovým víťazom BBM Saturn Ligy .

Ďakujeme všetkým hráčom za celú sezónu a gratulujeme víťazom. Poďakovanie patri aj kolektívu BBM Malacky a Renatke Harbutovej za bomba tortu. Užite si leto a vidíme sa v novej sezóne.

BS